2 Ocak 2012 Pazartesi

2011 e veda

Yeni yıl beni doğum günüm olduğu için çok heyecanlandırır. Bu yılda yeni yıla uygun bir sofra hazırlamaya başladım ama daha tam hazırlayamadan bizimkiler yemeye başladılar o yüzden resimler iyi olmadı.

Ağacımız










4 yorum:

tarchinbyseden dedi ki...

ben böyle bloglarda ankaradan birilerini görünce çok mutlu oluyorum :) canım ben Çayyolundayım. Ama bugün burada da kar kalmadı :( yeni yılın kutlu olsun ;)

fulyag dedi ki...

merhaba sıtemı zıyaretınız ıcın oncelıkle cok tesekkur ederım.Elımde 1.2mm kalınlıgında ınce keceler,3mm ve 5mm kalınlıgında kalın canta yapımında kullanılan keceler var.Su an pasajımda kı keceler 25x25 ebatında ve ınce kece fıyatları 1 lıra.Kalın kecelerın fıyatları daha farklı.Kece calısmalarınız ıcın yarım metre veya metre olarak almayı dusunuyorsanız ınce kece de ve kalınlarında fıyatlarımı maıl atabılırım.
huriyefulya@hotmail.com ılgılenırsenız maıl atın lutfen...renkler ve kataloglar uzerınde konusuruz...sevgıler....

tarchinbyseden dedi ki...

Sibelcim ben 90-94 arası okudum Gazi'de. Yaygın eğitim fakültesinde :)operada idi bizim fakülte sonra gölbaşına taşınmış şimdi beşevlere gitmiş ama yine gölbaşına taşınacakmış :/ Birgün bir yerde bir kahve içelim ne dersin? :) benim mail adresim tarchintasarim@gmail.com

Nisa hobi dedi ki...

Geçmiş doğum günün kutlu olsun.Okuldan dolayı çok yoğundum.Nette çok giremedim.Kusura bakma:((Bu arada yılbaşında kullandıkların beni çok mutlu etti.Çok teşekkür ederim.Sitende de baya değişiklikler yapmışsın...Güzel olmuş......