Malzemeler
1 adet kakaolu pastaban
1 paket kakaolu puding
süt
1 paket bitter çikolata
Süt
Hindistan cevizi
Yapılışı
1-Puding üzerindeki tariften en az 1 bardak eksik süt ile pişirilip soğumaya bırakılır.
2-Pastabanlar ikiye ayrılır ve bir çay bardağı yardımıyla küçük yuvarlaklar kesilir. Çift sayı olacak şekilde.
4-Bir kekin üzerine puding sürülüp ikinci kek üzerine kapatılır. Tamamı bu şekilde yapıldıktan sonra keklerin etrafı pudingle sıvanıp Hindistan cevizine bulanır.
5-Üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata dökülüp dinlendirildikten sonra servis yapılır.
3 yorum:
Eline sağlık Sibel hanımcım pratik hemde çok leziz sevgiler
Ellerinize sağlık..
Yemek blogları için çok cici bir şablon çekilişim var beklerim ;)
Amigurumi Aşkına Şablon Çekilişi
çok popüler bir lezzet ben denemedim ama denemek istiyorum ellerine sağlık sevgiler
Yorum Gönder