16 Temmuz 2014 Çarşamba

Ramazan 19 gün menü

Ramazan 19 gün menü ‪#‎ramazan‬ ‪#‎iftar‬ ‪#‎ramazanlezzetleri‬ ‪#‎Canlı‬ Mutfak
Kırmızı biberli domates çorbası
Paçanga böreği
Hasanpaşa köfte
Enginarlı bezelyeli pilav
Yoğurtlu mantar salatası
Çilek Pudingli Şeftalili Kup


Paçanga böreği
Malzemeler
Yufka
Pastırma
kaşar peyniri rendesi
domates
yeşil biber
 
Hazırlanışı
1-Her bir yufka 4 parçaya bölünerek üçgenler elde edilir.
2-Pastırmalar doğranır. Üzerine küçük doğranmış yeşil biberler ve domates ilave edilip son olarak ta kaşar rendesi serpilip iç harcı hazırlanır.

3-Üçgenlerin geniş kısmına iç harcı konulup enli bir şekilde sarılır.
4-Tüm yufkaların sarım işlemi tamamlanınca yağda kızartılarak sıcak servis yapılır.
 
 




Hiç yorum yok: