27 Haziran 2014 Cuma

#bloggerlarlahosgeldinyaz 3. bölüm

 #bloggerlarlahosgeldinyaz 3. bölüm Arnica ailesi bizi yalnız bırakmadı gönderdiği dikey süpürgeler bir harikaydı. teşekkür ediyoruz.
http://www.arnica.com.tr/#!/anasayfa


Tarihçe



SENUR A.Ş. 1962 yılında, tüketiciler için fonksiyonel, kaliteli, pratik ve yenilikçi ürünler tasarlayıp üretmek misyonuyla yola çıkmıştır. Türkiye’de Küçük Elektrikli Ev Aletleri sektöründe birçok ilke imza atmış; bilgi, deneyim ve teknolojisiyle SENUR, dünya devlerinin de tercih ettiği üretici firmalardan biri haline gelmiştir.Ar-Ge’ye büyük önem veren ve bu alanda büyük yatırımlar yapan SENUR, Türkiye’de kendi alanında Ar-Ge bölümünü kuran ilk firmalardan biridir. Bu çalışmalarının sonucunda Türkiye’nin ilk narenciye sıkacağını, ilk katı meyve sıkacağını, ilk mutfak robotunu, ilk halı yıkama makinesini, ilk et kıyma makinesini ve ilk et kıymalı mutfak robotunu üretmiştir. SENUR, hep ilklerin mimarı olmuştur.  
SENUR, üretim ve tasarım alanındaki engin tecrübe ve bilgisini tüketiciye daha iyi ulaştırmak adına, 2001 yılında şirket stratejisinde ciddi bir değişikliğe gitmiş ve kendi markası olan Arnica’yı hayata geçirmiştir.Arnica, kısa zamanda tüketicinin beğenisini ve takdirini kazanmış, 2009 yılında tüketiciler tarafından belirlenen “Tüketici Kalite Ödülü”nü almıştır. Arnica, arkasındaki 50 yıllık SENUR deneyimi ve güvencesiyle Türkiye’de Küçük Elektrikli Ev Aletleri sektörünün liderlerinden biri haline gelmiştir. Arnica yurt dışında da Türkiye’nin gururu olmuş, 33 ülkede ve 5 kıtada Türkiye’yi başarıyla temsil etmiştir      
 
       

Hiç yorum yok: