Daha önceki bayramlarda misafirlere misafirlerime ikram etmek için turuf yapmış ve yayınlamıştım. Buradan yeniden tarif vermeden yapılış aşamasının resimlerini eklemek istedim. Denemenizi öneririm çok memnun kalacaksınız.
Bir sonraki bayram içinde evde lokum yapmaya ve misafirlerime ikram etmeye karar verdim. Yine tarifi ve yapılışı sizlerle paylaşacağım.
Süt ve krema pişirilip dolapta donduktan sonra margarinle karıştırılması.
Karıştırılan trufların kaşıklar yardımıyla donmak üzere yağlı kağıt üzerine konulması (Bunlar buzdolabında en az 1-2 saat bekledikten sonra elle yuvarlanarak dış malzemeye bulanacak)
Kakao ve kıyılmış cevizle kaplanıp tüketilmeye hazır turuflar.
2 yorum:
ellerine sağlık bayılırım turufa
çok severim,ellerine sağlık....
Yorum Gönder