25 Temmuz 2013 Perşembe

18.GÜN MENÜSÜ VE DİYARBAKIR

Hafta sonu iş nedeniyle Diyarbakır Sur ilçesindeydim. Dolayısıyla iftarı orada yaptık bende bugünkü menüyü Diyarbakır lezzetlerine ayırdım.
18. Gün menüsü
Lebeni çorba
Kuzu ciğer şiş
Kaşhe şiş
Ayran
Salata ve ezmeler
Kadayıf sarma





Kuzu ciğer şiş
Kaşhe


Ve yemek sonrası buz gibi limonata birde meyan kökü şerbeti

Meyan Kökü Şerbeti
Bu resim alıntıdır

5 yorum:

Sehrinaz Karasakal dedi ki...

ne güzel... kısa da olsa bir değişiklik... ayrıca menü tam bana göre :)

sevgiler...

nisahobi dedi ki...

En çok merak ettiğim şehirlerden birisidir diyarbakır:))Doğunun parisi diyorlar....Ne güzel sen gitmisin:))Meyan kökü şerbetini merak ettim doğrusu,tarifi varmı?

sibelinmutfagi dedi ki...

nisan meyan kökünü aldımda yaptımda inşallah bi ara onuda eklerim siteye

sibelinmutfagi dedi ki...

şehrinaz gerçekten öyle güzel bir şehir tarih ve modernlik iç içe

Filiz Bircan dedi ki...

Merhabalar sibel hanim, detayli egitim bilgilerini buradan vermiyorum maalesef..:(

Bana filizbircan@petunyalarim.com veya big@rue.net adresimden mail atabilirseniz size hemen geri dönebilirim. Sevgilerimle... Filiz Bircan