Mantar Sote
Malzemeler1/2 kg kültür mantarı
4 adet domates
2-3 adet sivri biber
2 adet kırmız biber
1 Baş kuru soğan
3-4 diş sarımsak
Tuz, yağ
Hazırlanışı
1.Soğanları ve sarımsakları doğrayıp orta boy bir tencere de hafif pembeleşinceye kadar kızartın.
2.Biberleri de doğrayıp soğanların yanına ekleyip kavurmaya devam edin..
3.Mantarların kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğrayıp diğerleriyle birlikte kavurmaya devam edin.
4. Bütün malzemeler pişme kıvamına geldiğinde üzerine küp küp doğranmış domatesleri de ekleyin. 20 dk daha pişirin.
5 yorum:
Fesleğen soslu makarnaya bayılırım.Ellerine sağlık arkadaşım:))
yine nefis bir menü hazırlamışsın canım ellerine sağlık...
.ellerine sağlık canımm..sevgiler..hayırlı geceler:))
Etli dolmayı çok severim ama epeydir aklımda yoktu, iyi ki hatırlattınız. Bu menüler için bayağı emek harcıyorsunuz. Ellerinize sağlık.
CANIM BENİM ELLERİNE SAĞLIK HEPSİ GÜZEL..
MMMMMM MİSSSS.
Yorum Gönder